MATEMATİK BÖLÜMÜ

Doç. Dr. Abdullah AYDIN University of Évora'da

07.12.2022 17:44

Bölümümüz Öğretim Üyelerinden Doç. Dr. Abdullah AYDIN, Erasmus Personel Hareketliliği programı çerçevesinde University of Évora'nın Colégio do Espírito Santo kolejinde akademik faaliyetlerde bulundu.

Doç. Dr. Abdullah AYDIN, Évora Üniversitesi'nde geçirdiği dönemde, akademik ve kültürel açıdan güzel bir etkileşimde bulunduğunu dile getirmiştir.

Bu uluslararası etkileşim, üniversitemizin küresel düzeydeki bağlantılarını güçlendirmeye yönelik bir adım olarak değerlendirilmektedir. Doçent  Aydın, kazandığı bilgi ve deneyimleri, üniversitemizdeki öğrencilere ve meslektaşlarına aktarma arzusuyla bu programdan döndüğünü gele getirmiştir.

Bölümümüz, öğretim elemanlarının uluslararası düzeydeki akademik ağları genişletmelerini teşvik etmeye devam etmektedir. Doçent Aydın'a bu anlamlı katkısı için teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.