MATEMATİK BÖLÜMÜ

Öğrencimiz Erasmus Öğrenci Değişim Programı Kapsamında Romanya'da Eğitim aldı.

07.02.2022 05:44

Matematik Bölümü öğrenimiz Zeynep AKŞİT, 2021-2022 eğitim-öğretim yılı güz döneminde Erasmus programı kapsamında Universitatea Transilvania din Brașov'da bulunan Faculty of Mathematics and Computer Science fakültesinde eğitim gördü.

Zeynep, bu dönemde Complex Functions, Number Theory, Mathematical Software, Synthetic Geometry, English Language ve Real Analysis derslerini başarıyla tamamladı. Bu başarılar, Üniversitatea Transilvania din Brașov'daki akademik deneyiminin zenginleştirilmesinde önemli bir rol oynadı.

Eğitim-öğretim faaliyetleri dışında geçirdiği süre zarfında, Bükreş Parlementer binası ve ESN topluluğuyla Drakula Kalesi'ni ziyaret ederek Romanya'nın zengin kültürel mirasını keşfetme fırsatı buldu.

Zeynep AKŞİT'in Universitatea Transilvania din Brașov'da geçirdiği 4 ay, sadece akademik başarılarla değil, aynı zamanda farklı kültürlerle etkileşim ve kişisel gelişim açısından da bir dönüm noktası oldu. Üniversitemiz adına bu başarılarıyla gurur duyuyor ve Zeynep'e gelecekteki başarılarında da aynı azimle devam etmesi için tebriklerimizi iletiyoruz!